Skylių gręžimas

Skylių gręžimas naudojamas skylių (kiaurymių) gręžimui saugant pastato konstrukcijas, todėl angos turi būti gręžiamos ar išpjaunamos be vibracijos, kuri dažnai pažeidžia pastato konstrukcijas dar nebaigus statybos. Betonuojant angos komunikacijoms nepaliekamos, o deimantiniais grąžtais gręžiamos vėliau. Tai leidžia paspartinti darbus ir padidinti darbų tikslumą bei kokybę. Kiaurymių – skylių gręžimas gelžbetonyje, betone, mūre, akmenyje, akmens masės plytelėse, keramikoje. Gręžiame šlapiu bei sausu būdu reikiamo diametro ir gylio, iki 45° kampu. Gręžimo darbai atliekami inžinerinių sistemų instaliavimui per nešančias konstrukcijas, t. y. šildymo, šaldymo, vėdinimo stovų instaliavimui, židiniui, vandentiekiui, kanalizacijai per perdangos plokštes, sienas ir pamatus. Bet koks statybos projektas neišvengiamai reikalauja skylių (kiaurymių)  gręžimo darbų betoninėse sienose, grindyse, lubose ir kitose konstrukcijose ventiliacijai, rekuperatoriams, elektros instaliacijai, kondicionavimo sistemoms, kanalizacijai, dujų įvadui, kaminų įdėklams ir t.t. Tam yra greitas, tikslus ir švarus būdas!

Naudodami profesionalią Husqvarna gręžimo įrangą bei deimantines karūnas, atliekame lygaus ir tikslaus pjūvio skylių, kiaurymių gręžimo darbus per betoną, mūrą, gelžbetonį, akmenį. Aukšto tikslumo įrankiais išgręžtos kiaurymės atitiks jūsų montuojamai įrangai keliamus techninius reikalavimus.

Galimas gręžiamų skylių (kiaurymių) skersmuo nuo 10 mm iki 350 mm. Galimas gręžimas 45° kampu, vertikaliai aukštyn ir žemyn, horizontaliai. Galima gręžti šlapiuoju, sausuoju būdu.

Taip pat atliekame smulkius angų pjovimo, vidaus griovimo darbus.

Deimantinis gręžimas šiuo metu yra pats greičiausias, tiksliausias ir efektyviausias būdas, norint išgręžti kiaurymes.

Taip pat šis metodas, priešingai nei dirbant perforatorium ar kirstuvu, yra pakankamai tylus ir nesukeliantis vibracijos, kuri gali pakenkti pastato konstrukcijai, vidaus ar išorės apdailai.

Skylių gręžimas deimantais suteikia galimybę išgręžti kiaurymes ypatingai tiksliai, įvairaus laipsnio kampu ir neriboto gylio.

Prireikus, gręžimui naudojame vandens arba dulkių nusiurbimo įrangą.

Deimantinis kiaurymių gręžimas šiuo metu plačiai taikomas montuojant kanalizacijos, vandens, šilumos, dujų bei ventiliacijos sistemas ir pan.

Skylių gręžimas betone – tai populiari statybos paslauga, turinti savo unikalių privalumų. Gręžimas deimantiniais grąžtais atliekamas ne vien betone, gręžiamas betonas, gelžbetonis, blokeliai, plytos, akmuo ir t.t. Dauguma naujų pastatų statomi naudojantis kiaurymių gręžimo paslauga.

Įvairias sienas, pamatus, perdengimus, akmenį ir kitas medžiagas.

Nauda: didelė Sparta, pageidaujantis dydis, ploksčios ir lygios formos skyles, galimybe sukurti skirtingo skersmens ir bet kokio kampo skyles, darbas atliekamas saugiai ir be dulkių, nesukeliama vibracija, kuri galetų pažeisti pastato konkstrukcijas.